Join the #EnvironicsTeam

Are you the next new talent in our team?

Environics Oy is a leading developer of CBRN detection devices and systems, which are used to measure Chemical, Biological, Nuclear and Radiation (CBRN) substances. Our team including over 60 in-house talents together with our partner network is operating in more than 50 countries. Our main customers are military and civil authorities and industrial companies.

Open Application

At Environics, we are constantly looking for new talents to join our team. If you believe you have the right profile to enrol into the CBRN business, share your best soft and hard skills with us, and we will return to you if we have a vacancy available in the future.

 

 

Open Position

Customer Support Specialist

Please note this position requires excellent proficiency in Finnish and English.

Työtehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä teknisen asiakastuen tehtävissä kansainvälisessä työympäristössä? Kuulostaako puolustus- ja mittalaiteteollisuuden toimiala mielenkiintoiselta? Löytyykö sinulta teknistä osaamista ja halu kasvaa ammattilaisena?

Etsimme nyt
Customer Support Specialistia

Mikkeliin toistaiseksi voimassaolevaan työsopimukseen. Työt alkavat 1.8.2022.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat erilaiset asiakastuen tehtävät ja tukipyynnöt englannin- ja suomenkielellä. Lisäksi työkuvaan kuuluu esimerkiksi huolto- ja varaosatarjouksien tekeminen sekä muut tuotehallinnan tukitehtävät.

Tehtävä sopii sinulle, jos sinulta löytyy palveluhalua, teknistä koulutusta ja osaamista sekä kykyä kommunikoida sekä kirjallisesti että suullisesti englanninkielellä asiakkaiden kanssa. Kokemuksesi tarjouslaskennasta ja ERP:istä katsotaan tehtävässä eduksesi. Työskentelytapasi on asiakaskeskeinen ja osaat hyödyntää yrityksen asiantuntijoita työssäsi. Arvostamme nopeaa reagointikykyä ja tehokasta työskentelyotetta jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa, sekä kykyä johtaa omaa työtä paineenkin alla.

Pääset toimimaan kansainvälisessä toimintaympäristössä mielenkiintoisella puolustus- ja mittalaiteteollisuuden toimialalla. Työskentely ei edellytä matkustamista.

Saat kattavan perehdytyksen paikan päällä, jonka jälkeen myös etäpäivät ovat mahdollisia. Työpaikalla vallitsee hyvä yhteishenki ja työsuhteet ovat pitkiä. Sinun ei myöskään tarvitse olla valmis osaaja, sillä tässä työssä pääset myös kehittymään ammattilaiseksi.

Kokoaikainen päivätyö alkaa 1.8.2022. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta

Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.
Hyviä tietoteknisiä taitoja.
Paineensietokykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja.
Valmiutta mukautua asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.
Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.
Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle

Kansainvälisen työympäristön.
Mielenkiintoisen toimialan ja monipuoliset työtehtävät.
Mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi.
Osaamiseesi pohjautuvan palkkauksen.
Kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen työssäsi.
Vakituisen työpaikan.
Kulttuuri- ja liikuntaedun.
Matkapuhelinedun

Arvostamme

Kokemusta ERP-ohjelmistoista ja tarjouslaskennasta. Muuta kielitaitoa.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko?
Jätäthän hakemuksesi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Kerro meille, mikä tekisi sinusta hyvän työntekijän juuri tässä työtehtävässä.

ONLY APPLICATIONS SUBMITTED VIA STAFFPOINT WILL BE CONSIDERED.